Supplementen

Vitamines en omega supplementen

Alle ingrediënten van deze supplementen worden met alle zorgvuldigheid geteeld op locaties waar de beste groeicondities zijn. Er wordt pas geoogst wanneer de producten volledig rijp zijn. De verse en gerijpte groenten, fruit en bessen worden geplukt en vanaf het veld worden de producten meteen verwerkt. De reden dat deze verwerking zo snel plaatst vindt is om waardevolle voedingstoffen en de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Het sap en de pulp van de groenten, fruit en bessen worden gebruikt voor het maken van de suppletie, ook worden deels de kernen en schillen verwerkt.

Het pers en droogproces zorgt ervoor dat water en onbruikbare bestanddelen verwijderd worden. Het resultaat dat overblijft is een poederconcentraat van sap en pulp verkregen uit 30 soorten volrijp groenten, fruit en bessen met een uiterst waardevolle micronutriënten.

Alle plantenstoffen worden vervolgens met alle zorgvuldigheid samengebundeld en gecapsuleerd.

Door dit proces worden zoveel mogelijk voedingstoffen in hun natuurlijke vorm behouden.

Alle ingrediënten bestaan uit natuurlijke bronnen en zijn vrij van conserveermiddelen, kunstmatige aroma’s en kleurstoffen, chemische stabilisatoren en GMO (genetische gemodificeerde organismen).

De producten zijn tevens glutenvrij en lactosevrij.

Bij het gebruik van deze supplementen zou andere voedingssuppletie in het algemeen niet nodig zijn door de toevoeging van vitamine E, vitamine C, foliumzuur en provitamine A (betacaroteen).

Dat betekent een compleet en hoogwaardige kwaliteit supplementen.

Klik op

het plaatje

om te bestellen.

Schuiven naar boven